Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Чарівник країни Оз

Рік:
Ор. назва:
The Wizard of Oz
Країна:
США
Режисер:
Віктор Флемінґ
Тривалість:
01:41:48
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Омікрон
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Напевно, всі знають цю фантастичну історію. Маленька дівчинка Дороті і її собачка Тото не встигають сховатися в погріб, коли на їх поселення насунувся ураган. Сильний вітер підхопив їх разом з будиночком і перекинув в чарівну країну Оз. Тут Дороті заволодіває чудодійними туфлями. Ось тільки проблема - за цими туфлями також полює страшна і підступна відьма Заходу. Незабаром Дороті знаходить нових друзів. Ними стали опудало Страшило, Боягузливий Лев і Залізний Дроворуб. Разом вони прямують в Смарагдове місто по доріжці, вимощеної з жовтої цегли. Кажуть, що в цьому місті живе всемогутній чарівник Гудвін. Страшило збирається попросити у Гудвіна мозок, Боягузливий Лев - сміливості, а Залізний Дроворуб - серце, так як він колись любив прекрасну дівчину і знає, що тільки та людина може бути щасливою, хто має серце. ©Kino4ua Чарівник країни Оз 1939 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?