Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Бивень

Рік:
Ор. назва:
Tusk
Країна:
США
Режисер:
Кевін Сміт
Тривалість:
01:44:56
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НЛО-ТВ
У сюжеті фільму жахів "Бивень" молодий журналіст Уоллес Брайтон працює на радіостанції і колесить по всьому світу заради того, щоб взяти інтерв'ю у самих неординарних людей. Одного разу хлопець отримує лист від старого моряка, який готовий поділитися незліченними історіями про захоплюючі морські пригоди. З радістю Уоллес відправляється в далекий провінційний канадський містечко, де доживає свої дні моряк, і зникає. Більше про Уоллеса Брайтона ніхто не чув і не отримував ніяких звісток.

Шокована дівчина Уоллеса, Еллі, вирішує відправитися на його пошуки разом з другом зниклого хлопця. Поки друзі займаються пошуками Уоллеса, поліція Канади розслідує дивні і страшні смерті людей, які раніше вважалися зниклими. Покалічені трупи вважають справою рук невловимого маніяка, в полон якого напевно потрапив журналіст. Однак бідолаха Уоллес потрапив в таке плетіння, що мріє про швидку смерть, щоб лише позбутися страждань... ©Kino4ua Бивень 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?