Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Брудний Гаррі

Рік:
Ор. назва:
Dirty Harry
Країна:
США
Режисер:
Дон Сігел
Тривалість:
01:42:29
Переклад:
Українська мова Субтитри UKR/ENG
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Людина, яка називає себе "Скорпіоном", вбиває дівчину, що купалася на даху будинку в басейні. Він залишає після себе лист загрозливого характеру, в якому вимагає, щоб йому заплатили 100 тисяч доларів, інакше він продовжить вбивати людей. Знайти маніяка доручається інспектору Каллахану на прізвисько «Брудний Гаррі», який відомий своїми жорсткими, але ефективними методами роботи.

Гаррі отримує нового напарника Чіко Гонсалеса, і вони починають розробку «Скорпіона». Наступний злочин маніяка – вбивство 10-річного хлопчика-афроамериканця. Напарникам не вдається його запобігти. Аналізуючи черговий лист Скорпіона, поліція вважає, що він уб'є священика. Незабаром маніяк надсилає до поліції спідню білизну та вирваний зуб своєї чергової жертви — 14-річної дівчинки Енн Мері Дікон. Він вимагає, щоб Каллахан сам приніс йому викуп $200 тис. Злочинець змушує Гаррі пробігти велику відстань містом, і доводить його до знемоги. Чико завдяки «маячку» відстежує переміщення колеги. Під час передачі викупу Скорпіон заявляє, що не збирається зберігати життя дівчинці, після чого починає бити Гаррі. Чико втручається і намагається зупинити злочинця, але виявляється пораненим. Гаррі встигає у відповідь ударити ножем "Скорпіона", який ховається без грошей. ©Kino4ua Брудний Гаррі 1971 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?