Kino4ua.com
HD 720p
G

Басейн

Рік:
Ор. назва:
La Piscine
Країна:
Франція, Італія
Режисер:
Жак Дере
Тривалість:
02:03:02
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | КІТ
Письменник Жан-Поль Леруа і його подруга Маріанна чудово проводять літню відпустку в Сен-Тропі на чудовій віллі, що належить їх друзям, з великим басейном. Несподівано їм дзвонить давній друг Жан-Поля Гаррі Ланьє. Він подорожує Лазурним Берегом у напрямку Мілана у супроводі своєї 18-річної доньки Пенелопи. Маріанна була коханою Гаррі до знайомства з Жаном-Полем. Про те, що Гаррі має дочку, ніхто й не підозрював. Маріанна запрошує Гаррі з дочкою відпочити на віллі.

Поступово у відносинах між постояльцями вілли наростає напруга, що вилилася в нічну сварку між чоловіками біля басейну. У пориві злості Жан-Поль, який переживає не найкращий момент своєї письменницької кар'єри і ревниво ставиться до минулого Маріанни і Гаррі, несподівано топить Гаррі, що напідпитку, в басейні, а потім видає те, що сталося за нещасний випадок. Поліція спочатку визнає смерть Гаррі нещасним випадком, але пізніше після похорону Гаррі на віллі з метою проведення додаткового розслідування з'являється інспектор Левек, який виявив деякі протиріччя у матеріалах слідства. Гаррі був непоганим плавцем і чомусь купався в басейні, не знявши дорогого годинника. Його виявлений біля басейну одяг абсолютно чистий і згладжений, хоча він провів у ньому весь день. Інспектор робить висновок, що Гаррі зіштовхнули у басейн і втопили. ©Kino4ua Басейн 1969 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?