Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Дияволиці

Рік:
Ор. назва:
Diabolique / Les diaboliques
Країна:
Франція
Режисер:
Анрі-Жорж, Клузо
Тривалість:
01:57:11
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Омікрон
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Мішель Деласаль керує приватною школою в Сен-Клу, яка належить його хворій, але дуже побожній та сентиментальній дружині Христині. Сам же директор мало цікавиться справами школи, зате не втрачає нагоди навіть у присутності учнів принизити нещасну жінку. Постійні шпильки, грубості та образи з боку чоловіка доводять Христину до відчаю та глибокої депресії. Єдина людина, з якою вона може поділитися своїми наболілими почуттями, — це колишня коханка Мішеля на ім'я Ніколь, яка працює в цій школі вчителькою. Мішель часто і демонстративно фліртує з Ніколь, щоб досадити дружині. Бачачи, як Христина страждає і мучиться, Ніколь ділиться з нею своєю ідеєю - вона пропонує подрузі раз і назавжди вирішити всі проблеми шляхом вбивства Мішеля. Спочатку Христина жахається від такої думки і різко відкидає цю пропозицію, але поступово їй стає ясно, що іншого шляху немає. З великим небажанням та побоюванням Крістіна, нарешті, погоджується. Жінки, заманивши Деласаля в далекий Ньор та напоївши до сп'яніння, топлять його у ванні у квартирі Ніколь. Потім, ризикуючи бути затриманими поліцією, таємно перевозять тіло до школи і посеред ночі кидають його до шкільного басейну. За їхнім задумом, все має виглядати так, ніби п'яний Мішель потонув у басейні. ©Kino4ua Дияволиці 1955 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?