Kino4ua.com
480p
R

Парижанка

Рік:
Ор. назва:
Une parisienne
Країна:
Франція, Італія
Режисер:
Мішель Буарон
Тривалість:
01:21:18
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | AniUA
Це історія молодої та трохи легковажної дівчини на ім'я Бріжит, дочки прем'єр-міністра Франції Алкіда Лор'є. Звикла отримувати все й одразу, вона тривалий час страждає від нерозділеного кохання до одного високопосадовця – глави апарату президента Мішеля Леграна, справжнього Дон-Жуана, який у свою чергу не надто цікавиться головною героїнею. Але навіть незважаючи на велику кількість прихильниць, що оточують його, одного разу він потрапляє в хитру пастку майстерної спокусниці, яка не терпить відмови і ретельно підготувалася до найрішучіших дій. Результатом такого сміливого вчинку Бріджіт стає довгоочікуване заміжжя, яке, втім, не приносить очікуваного щастя в її життя, адже ситуація виявляється далеко не такою простою, як здавалося спочатку. Вся справа в тому, що її чоловік і за сумісництвом чарівний ловелас не поспішає позбавлятися своїх старих «зв'язків», не в змозі відмовити наполегливим дамам, як і раніше вимагають зустрічі з ним. У результаті його дружині не залишається іншого виходу, крім спробувати викликати ревнощі свого благовірного, завівши власну інтрижку буквально з першим зустрічним. Хто б міг подумати, що цим випадковим коханцем виявиться спадкоємець британського престолу - сам принц Чарльз! ©Kino4ua Парижанка 1957 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?