Kino4ua.com
PG-13

Таємничий ліс

Рік:
Ор. назва:
The Village
Країна:
США
Режисер:
М. Найт Шьямалан
Тривалість:
01:47:52
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Невелике село з назвою Ковінгтон практично таке ж саме, як і інші поселення. Але існує одна важлива відмінність: з усіх боків від села розташувався ліс, а в ньому живе багато монстрів. Можна сказати, що між людьми і монстрами перемир'я, але це не надовго, а лише до певного моменту ... Якщо ж громадяни вирішать порушити основну умову - ні в якому разі не заходити до ліс, то почнеться справжня війна монстрів і людей. Це дивовижний містичний трилер за участю чудових акторів: Вільяма Херта, Едрієна Броуді, Хоакіна Фенікса, Сігурні Уівер і дебютантки цього сезону Брайса Ховарда. Вишукана атмосфера готики, щільно закручений сюжет. Блокбастер сезону, з неймовірно непередбачуваним фіналом. ©Kino4ua Таємничий ліс 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?