Kino4ua.com
PG-13

Об'єднана зона безпеки

Рік:
Ор. назва:
Gongdonggyeongbiguyeok JSA
Країна:
Корея Південна
Режисер:
Пак Чхан Ук
Тривалість:
01:50:30
Переклад:
Українська мова Цікава Ідея | Багатоголосий закадровий
Об'єднана зона безпеки – детективно-драматична стрічка, історія якої починається у минулому, коли Корея розділилась на дві частини – Північну і Південну. Рік 1950-й став початком Корейської війни, яка забрала життя мільйонів людей. І лише через три роки сторони змогли досягти згоди, щоб підписати угоду про мир. Ця важлива подія відбулась на території села Панмунджом. Після цього військові дії ще не припинились повністю, але утворилась демілітаризована зона, де була окреслена межа «села перемир’я». З того часу пройшло вже багато років, багато що змінилось. Але у той момент, коли саме у цій прикордонній зоні сталась дуже неприємна подія (із загиблими і постраждалими з обох боків), то розбиратись в інциденті прибули представники нейтральної сторони. Чи вдасться їм владнати конфлікт і уникнути нових небезпечних ексцесів? ©Kino4ua Об'єднана зона безпеки 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?