Kino4ua.com
NC-17

Ескорт

Рік:
Ор. назва:
The Escort
Країна:
США
Режисер:
Вілл Слокомб
Тривалість:
01:27:25
Переклад:
Українська мова AAA-Sound | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Будь-яка американська (і не тільки) дівчина мріє про світле майбутнє: хороша робота, багатий і успішний чоловік, красива машина і багато друзів. Головна героїня кінострічки «Ескорт» не є винятком, але, за волею долі їй довелося влаштуватися на роботу в агентство, яке надає інтим-послуги для заможних клієнтів. Дівчині хоч якось треба себе прогодувати, так що вибору особливого не було.
З іншого боку у нас історія одного журналіста, який відчайдушно потребує сюжету. У своєму прагненні надати редакції привабливу історію, чоловік занурюється в саму гущу відносин дівчаток за викликом.
Вони зустрічаються в той момент, коли обидва потребують допомоги. Журналіст втрачає роботу, а дівчина має гостру потребу в охоронці, який зможе захистити її від занадто нахабних клієнтів. По ходу роботи, між ними починають зароджуватися далеко не прості, ділові відносини, що і призводить до несподіваних наслідків.
Якісна акторська робота, гарна операторська постановка сцен і закручений сюжет з несподіваним фіналом характеризують представлену картину не простим прохідним фільмом, а зворушливою мелодрамою про непрості стосунки між двома абсолютно різними людьми. ©Kino4ua Ескорт 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?