Kino4ua.com
R

Абатуар. Лабіринт страху

Рік:
Ор. назва:
Abattoir
Країна:
США
Режисер:
Даррен Лінн Боусман
Тривалість:
01:39:03
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый (Украинский)
Все починається з того, що Джулія, молода талановита дівчина-репортер, що працює в популярній газеті, приїжджає в гості до рідної сестри, яка переживає непростий період у своєму житті через проблеми що раптово навалилися на неї, пов'язані з важкою хворобою її усиновленого сина Чарлі. Попрощавшись пізно ввечері з гостинною господинею, наша героїня повертається додому, зовсім не здогадуючись, що бачила сестру в останній раз ...
Через кілька днів, поховавши сестру і її дитину, Джулія вирішує повернутися в будинок, де сталося жорстоке вбивство. Яке було її здивування, коли під'їхавши до будівлі, вона дізнається, що воно було поспішно продано, щоб погасити борги сім'ї яка розорилася перед кредиторами. Зайшовши в порожню будівлю, дівчина з жахом виявляє, що кімната Чарлі, в якій стався кривавий злочин, дивним чином зникла, ніби її просто вирізали з дому. Об'єднавши зусилля зі своїм хлопцем, молодим детективом поліції на ім'я Грейді, Джулія починає власне розслідування, намагаючись дізнатися, кому ж знадобилося настільки варварським способом відбирати у неї те, що було частиною спогадів про сестру. ©Kino4ua Абатуар. Лабіринт страху 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?