Kino4ua.com
HD 720p
R

Божевільні (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Mad Men
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Тім Хантер, Ендрю Бернштейн, Алан Тейлор, Леслі Лінка Глаттер
Тривалість:
00:50:54
Переклад:
Українська мова Мега | Багатоголосий закадровий - 1, 2 сезон, BaibaKo | Багатоголосий закадровий - 3 сезон
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - FOX
Рекламне агентство під назвою «Стерлінг-Купер» розташовується в престижному районі Медісон-авеню в самому центрі Нью-Йорку. Креативний директор агентства Дон Дрейпер є майстром маніпуляцій та інтриг. У нього зараз самий пік кар'єри і ділитися з ким-небудь своїм успіхом він не має наміру. Він зі своїми колегами зайнятий пошуками зовнішнього блиску і благополуччя, тому вони позбавлені внутрішньої краси. Самі герої називають себе «божевільними». Серіал розповідає про зміну моралі суспільства в Сполучених Штатах в 60-х роках минулого століття, зачіпаючи тему подружньої вірності, куріння і алкоголізму, розкриває проблему расизму, жіночої емансипації, гомофобії і антисемизма з почуттям атмосфери холодної війни. ©Kino4ua Божевільні (1 сезон) 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?