Kino4ua.com
HD 720p
NC-17

Розробники (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Devs
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Алекс Гарленд
Тривалість:
00:56:54
Переклад:
Українська мова В одне рило | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Baibako, HDrezka Studio, Octopus, TVShows, Кубик в кубе
Лілі працює інженером у великій прогресивній компанії, що займається складними квантовими обчисленнями. Разом з нею працює її коханий. Але одного разу бойфренд героїні серіалу «розробників» раптово зникає. Деякі колеги Лілі починають вірити в те, що її коханий був убитий.

Через невеликий проміжок часу героїня розуміє, що вона сама повинна провести розслідування. Володіючи достатніми ресурсами і використовуючи можливості технологічної компанії, Лілі починає збирати інформацію. Але чим довше вона займається розслідуванням, тим більше усвідомлює, що зникнення її хлопця може бути лише вершиною айсберга в заплутаному ланцюжку подій, які здаються непов'язаними.

Лілі звертається за допомогою до власника технологічної компанії, але той постійно повторює, що всі події вже вирішені за нас, а всесвіт визначена складними механізмами. Він пояснює дівчині, що існує невидима для нас лінія, яка формує нашу долю.

У міру просування героїня серій серіалу «розробників» стикається зі світом розчарувань і ілюзій. Реальність перемішується з віртуальним простором. Машина стає на місце людини і навпаки. ©Kino4ua Розробники (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?