Kino4ua.com
480p
G

Молода ліга справедливості (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Young Justice
Країна:
США
Режисер:
Сем Реджистер
Тривалість:
1 серія: 22:40 (цілком серій: 23)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ICTV
Героями кінострічки стали звичайні підлітки. Їх турбують власні проблеми, яким, здавалося б, практично неможливо знайти рішення. Молодим людям доводиться виживати в світі, де батьки постійно вимагають від своїх діток неможливого, намагаються читати їм моралями і залучати до добрих справ. Неприємності героям серіалу приносять ще й викладачі, які дають своїм учням непосильні завдання. Досить непросто справлятися з таким напором з боку дорослих, якщо на тобі ще лежить порятунок світу від реальної загрози. Підлітки іноді мають дуже неспокійне життя. ©Kino4ua Молода ліга справедливості (1, 2 Сезон) 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb8.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?