Kino4ua.com
R

Гра Джеральда

Рік:
Ор. назва:
Gerald's Game
Країна:
США
Режисер:
Майк Фленеган
Тривалість:
01:43:20
Переклад:
Українська мова ArtymKo | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Намагаючись урізноманітнити сімейне життя, Джеральд хоче зняти будиночок на вихідні, щоб разом з дружиною побути наодинці. За містом він знаходить підходящий варіант, де немає поблизу людей і ознак сучасної цивілізації. Вони зможуть відпочити на лоні природи, забути буденні справи і віддатися почуттям. Жінку лякає це місце, адже поблизу жодної людини і якась загадкова тиша, проте вона вирішує довіритися чоловікові. Спроби задовольнити власну дружину не закінчуються звичайним сексом. Чоловік вирішує урізноманітнити інтим: за допомогою наручників він приковує Джесс до поручнів і продовжує насолоджуватися. Саме в цей момент йому стає погано, серцевий напад призводить до раптової смерті. На страшний крик героїні ніхто не відгукується. За вікном починає темніти, жахливе усвідомлення реальності, що їй доведеться провести ніч в повній темряві, без одягу, поруч з бездиханним тілом чоловіка, виснажує Джесс. Вона кричить ще голосніше, сподіваючись, що хтось допоможе їй вибратися з цієї смертельної пастки, проте допомоги чекати немає від кого. Вона сама повинна придумати, як звільниться від наручників, щоб врятуватися і не померти, лежачи на ліжку. ©Kino4ua Гра Джеральда 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?