Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Любов

Рік:
Ор. назва:
Amour
Країна:
Франція, Австрія, Німеччина
Режисер:
Міхаель Ханеке
Тривалість:
02:07:10
Переклад:
Очікується
Уже літня інтелігентна пара Жорж і Анна все життя прожили разом душа в душу. В молодості одружилися, разом пройшли всі випробування, радощі й негаразди, разом виховали дочку, і разом постаріли. Але одного разу в сім'ю 80-річних людей приходить нещастя – Анна починає важко хворіти. Жінка все більше слабшає. Спочатку у неї починаються проблеми з пам'яттю і помутніння розуму. Поступово жінка перестає розуміти, в якому році вона живе і скільки їй років, а з часом вона перестає впізнавати свого чоловіка. Далі починаються проблеми з тілом. Через деякий час після початку хвороби жінку паралізує. Вже не молода дочка подружжя відвідує іноді своїх батьків. Дізнавшись про хворобу матері, жінка пропонує відправити її в спеціальний пансіонат, де за нею буде цілодобовий догляд і турбота. Але Жорж не піддається на вмовляння доньки і наймає доглядальниць і медсестер додому. Але незабаром чоловік розуміє, що вони не можуть дати Анні справжні тепло і турботу. І тоді, вирішивши бути з жінкою до самого кінця, чоловік звільняється з посади професора університету музики і мистецтв і сам починає доглядати за дружиною. ©Kino4ua Любов 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?