Kino4ua.com
R

Якщо хочеш добре провести час, дзвони…

Рік:
Ор. назва:
For a Good Time, Call...
Країна:
США
Режисер:
Джемі Тревіс
Тривалість:
01:27:20
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Лорен і Кеті, головні героїні цього комедійного фільму, познайомилися досить екстравагантним чином: одна дівчина підвозила іншу додому, а та була геть зовсім п'яна, тому і тому поводила себе трохи неадекватно. Не дивно, що спершу дівчата не надто сподобались одна одній. Вони б не хотіли ще колись перетинатись, однак потім життя знову звело їх разом, надавши можливість по-справжньому подружитися і навіть організувати власний бізнес – секс по телефону. Наші героїні постійно опиняються в досить комічних ситуаціях, адже клієнти на тому кінці дроту можуть бути з різними сексуальними фантазіями. Подруг чекає немало випробувань і неоднозначних ситуацій, які стануть іспитом для них, для їх здатності зберігати спокій, цінувати дружбу і бути гарними діловими партнерами. ©Kino4ua Якщо хочеш добре провести час, дзвони… 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?