Kino4ua.com
HD 720p
R

Земні дівчата легко доступні

Рік:
Ор. назва:
Earth Girls Are Easy
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джульєн Темпл
Тривалість:
01:40:23
Переклад:
Очікується
Троє інопланетних жителів синій Мас, жовтий Зібо та червоний Уіплок вже досить тривалий час мандрують просторами космосу. Милуючись на своєму широкоформатному екрані опуклостями земних красунь, абстрактні сексуальними фантазіями хлопці забули про необхідність керувати космічною капсулою, схожою на фен, і плюхнулися прямісінько в басейн Валері.
Гарненька манікюрниця зовсім недавно розлучилася з бойфрендом, що змінив їй, і серце дівчини розбите. Побачивши кудлатих, нечесаних хлопців із дещо незвичним кольором шкіри, дівчина спочатку злякалася. Але після досить тривалих перукарських процедур хлопці прийшли у звичний для землян стан, і Валері, оглянувши прибульців з усіх боків, дійшла висновку, з ними можна чудово провести час у клубі – танцювати, пити коктейлі та відчайдушно фліртувати. ©Kino4ua Земні дівчата легко доступні 1988 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?