Kino4ua.com
PG

Батарейки до комплекту не входять

Рік:
Ор. назва:
*batteries not included
Країна:
США, Канада
Режисер:
Метт'ю Роббінс
Тривалість:
01:46:29
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Двухголосый
У сюжеті комедійного фантастичного фільму "Батарейки до комплекту не входять / Батарейки не додаються", велика будівельна корпорація виганяє мешканців з будинку, що підлягає до зносу. Але найстійкіші і незахищені мешканці: господар закусочної літній чоловік Френк Райлі зі своєю вижила з розуму дружиною Фей, колишній боксер Гарі Нобл, художник Мейсон Бейлор і молода вагітна дівчина, пуерториканка Маріса Естеван, залишилися боротися всіма можливими способами, щоб врятувати їх єдиний будинок. Боротьба ведеться не на рівних і в момент відчаю, втомлені мешканці можуть сподіватися тільки на диво. І воно трапляється. Допомога приходить від відвідали Землю маленьких інопланетних істот, які з великим задоволенням допомагають мешканцям старого будинку.

Дуже багато років цей будинок простояв на своєму законному місці. Але тепер настав час назавжди знести його. Люди, які весь цей час жили в ньому, є героями кінокартини «Батарейки до комплекту не входять / Батарейки не додаються». Це місце стало рідною домівкою для немолодої подружньої пари Райлі, юної пуерториканки по імені Маріса, а також боксера Гаррі і людини мистецтва Мейсона. Всім їм дуже не хотілося б куди-небудь переїжджати. Головні герої спробують придумати план, який дозволить їм зберегти улюблений будинок ще на кілька десятиліть. ©Kino4ua Батарейки до комплекту не входять 1987 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?