Kino4ua.com
PG-13

Напролом

Рік:
Ор. назва:
Lockout
Країна:
Франція
Режисер:
Джеймс Метер, Стівен С. Леджер
Тривалість:
01:35:19
Переклад:
Українська мова 1+1 | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Фільм переносить нас в далеке майбутнє, в якому в світі практично немає злочинності, адже найнебезпечніші кримінальні авторитети вже давно знаходяться в стані анабіозу в космічній в'язниці, розташованої на орбіті Землі. При цьому серед землян ходять чутки, що в космосі над в'язнями проводять заборонені випробування. Все це викликає хвилювання в громадськості, тому на розслідування даного непідтвердженого інциденту відправляється спеціальна комісія, яку очолює не хто інший, як дочка президента Америки. Але слідчі заходи несподівано припиняються, адже в цей момент в'язницю захоплюють колишні ув'язнені, які тепер погрожують убити Емілі Уорнок. Щоб розібратися з кримінальниками які нещодавно збунтувалися, на завдання відправляють елітного спецназівця Сноу, який повинен не лише приборкати поганих хлопців, але і врятувати дочку президента. Це не тільки шанс виконати державну місію, а й остання можливість для героя позбутися звинувачень в зраді своєї держави. ©Kino4ua Напролом 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?