Kino4ua.com
480p
PG

Перша донька

Рік:
Ор. назва:
First Daughter / Chasing Liberty
Країна:
США
Режисер:
Форрест Уітакер
Тривалість:
01:46:19
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Новий Канал
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Дочка президента США наполягає на тому, щоб їй дозволили жити нормальним життям звичайного підлітка і дозволили переїхати в кампус університету, скасувавши постійне спостереження спецслужб. Члени адміністрації президента вдають, що погоджуються, але водночас таємно відправляють на територію університету молодого агента, який має забезпечувати безпеку «першої дочки держави» під виглядом звичайного студента. Між молодими людьми починається роман, який буде прекрасний доти, доки героїня не виявить справжню особистість свого коханого… Фільм «Перша дочка» (First Daughter) – це третій фільм американського актора-режисера Фореста Уітакера. Спочатку фільм мав знімати режисер Брайан Роббінс. Цікаво дізнатися, що у 2003 році одночасно знімалися два фільми зі схожим сюжетом (дочка президента, яка закохується у свого охоронця), які претендували на одну назву – First Daughter. Другий фільм, якому не вдалося виграти боротьбу за назву, було знято Енді Кедіффом з Менді Мур у головній ролі та вийшов під назвою Chasing liberty (російський переклад «Перша дочка»/«У гонитві за свободою»). ©Kino4ua Перша донька 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?