Kino4ua.com
R

Клин клином

Рік:
Ор. назва:
Fire with Fire
Країна:
США
Режисер:
Девід Барретт
Тривалість:
01:33:55
Переклад:
Українська мова НТН | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Гасіння чергової пожежі приносить Джеремі Коулману і його колегам-пожежним несподіваний трофей у вигляді ящика доброї випивки. Після роботи друзі висаджують Джеремі біля невеликого магазина, де він збирається придбати закуску. Хлопці вирішують ненадовго від'їхати, а Коулман тим часом заходить всередину будівлі і вітає своїх давніх знайомих - власника магазину і його сина-підлітка. Через кілька хвилин на порозі магазину з'являються троє озброєних чоловіків. Один з них - Девід Хейган - глава місцевої мафії, якому хотілося заволодіти цім магазином, але господар відмовив йому. Після нетривалої бесіди Хейган і його люди застрелили підлітка, а потім і його батька. Своєму помічникові Девід доручив розібратися з Коулманом, який спостерігав за тим, що відбувається, лежачи на підлозі під прицілом пістолета. Раптово вдаривши злочинця, Джеремі отримує можливість втекти з магазину, але в ході погоні переслідувач все-таки ранить його. У цей момент на допомогу герою фільму «Клин клином» приходять його друзі, і бандити відступають. Незабаром вбивцю заарештовують, і Джеремі погоджується впізнати його. Коулман називає ім'я, адресу і номер соціального страхування злочинця. Після цього Джеремі потрапляє під програму захисту свідків. Йому доводиться залишити роботу і під охороною перебратися в інший штат, щоб дочекатися суду і знову виступити там. З баз видаляються всі особисті дані Джеремі, і він отримує нове ім'я. Однак дуже скоро чоловік розуміє, що правосуддя не в силах захистити його від могутнього нацистського угруповання, яке хоче знищити непотрібного свідка і його дівчину ... ©Kino4ua Клин клином 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?