Kino4ua.com
CCR

Як я покохала гангстера

Рік:
Ор. назва:
How I Fell in Love with a Gangster / Jak pokochalam gangstera
Країна:
Польща
Режисер:
Мацей Кавульський
Тривалість:
03:05:42
Переклад:
Українська мова Postmodern | Професійний дубльований / CC
Переклад:
Російською - Дубльований
Події розвиваються у Польщі, де панують суворі звичаї. Усі бандити мріють про завоювання світу, але ні в кого не виходить. Молода людина, яку всі звуть Нікош, нічого про себе не розповідає, але дуже подобається хорошій дівчині. Вони зустрічаються якось у ресторані і з першого погляду їх тягне одне до одного. Він такий поганий хлопець, якому море по коліна. Вона відмінниця, яка не може не послухатися навіть батьків, не те що порушити закон. Проте вони будуть разом. Незважаючи на те, що хлопець особливо не посвячував кохану у свої плани, вона була впевнена, що він гангстер.

Займаючись імпортом машин, цей чоловік на все готовий був піти, щоб досягти успіху. Гроші текли рікою, але йому мало. Машин викрадали все більше. Особисто він заробляв непогано, але хотілося більшого. Покровителі стали збільшувати свої гонорари і в якийсь момент гангстер від них відмовився. Так він став найуспішнішим серед тих, хто претендував на роль хрещеного батька у цій мафії. Починаються нові справи, погоні, стрілянини. Все це його дуже цікавить і ранить одночасно. Залишається зрозуміти, що на нього чекає в майбутньому і чи є людина, яка може щось змінити в її житті? Кохана відходить на другий план. ©Kino4ua Як я покохала гангстера 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?