Kino4ua.com
R

Гангстер / Американський гангстер

Рік:
Ор. назва:
American Gangster
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Рідлі Скотт
Тривалість:
02:36:57
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Скромний водій кримінального авторитета Френк після смерті свого боса вирішує створити власний кримінальний клан. Він таємно перевозить наркотики з інших країн. Його послуги відрізняються більш вигідною ціною. Френк починає заробляти величезні суми, і його життя стає такою, про яку він давно мріяв. Чоловік не збирається поступатися своїми принципами, від інших він вимагає беззаперечного підпорядкування. Гангстер організував все більш ніж професійно: він задіє в доставці великих партій наркотиків військових, в цей час якраз йшла війна з В'єтнамом. Герой швидко знайшов собі велике коло покупців і став користуватися авторитетом серед інших кримінальних ватажків. Непідкупний поліцейський Річі дізнався історію гангстера і став збирати необхідні докази. Річі славиться серед колег своєю принциповістю, розкриття цього злочину буде для нього справою честі. Правоохоронець зробить все можливе, щоб запроторити наркодилера за ґрати, але і Френк не дасть просто так зруйнувати пронирливому поліцейському те, що він так довго будував. ©Kino4ua Гангстер / Американський гангстер 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?