Kino4ua.com
HD 720p
R

Сила. Повернення додому (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Sila
Країна:
Туреччина
Режисер:
Гюль Огуз
Тривалість:
00:40:54
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний двоголосий
Народилася Сила в бідному сімействі населеного пункту Мардіна, розташованого в південно-східній частині Туреччини. Сім'я її вирішила віддати дівчинку в багату стамбульську сім'ю, коли їй виповнилося всього три роки. Минав час. Сила жила в такій обстановці, де про фінанси ніхто не дбає. Їй було надано чудову освіту, а сім'я яка її прийняла в ній просто душі не чула.

А в цей час у неї на батьківщині, в Мардіні, ріс братик. Він полюбив дівчину з багатої сільської сім'ї і викрав її. Призвело це до дуже плачевних наслідків. Сімейство бажає видати Силу заміж за одного з синів, на підставі традицій, які називаються «Berdel». Обманним шляхом Сила виявилася в рідному місті, де її повинні насильно видати заміж. Тепер вона буде протистояти настільки принизливій традиції, але любов наздожене і її. ©Kino4ua Сила. Повернення додому (1, 2, 3 сезон) 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Люда
    Люда
    7 березня 2021 13:17
    + +19 -
    Де другий сезон. Перший знайшла як увімкнути, а от 2 та 3 не можу згайти. Допоможіть будь ласка. 
    1. де
      де
      8 вересня 2022 16:50
      + +2 -
      де другий сезон