Kino4ua.com
NC-17

Корпорація «Святі мотори»

Рік:
Ор. назва:
Holy Motors
Країна:
Франція, Німеччина
Режисер:
Леос Каракс
Тривалість:
01:55:30
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Первый канал
Перед нами кінострічка, створена зусиллями кінематографістів з двох європейських країн. «Корпорація «Святі мотори» - це наочний приклад того, яким має бути повноцінне арт-хаусне кіно. У центрі сюжету - незрозуміла істота, яка здатна подорожувати не тільки в просторі, але і в часі. Головний герой має вражаючу можливістю - він проживає життя різних незнайомих йому людей. Сьогодні він успішний бізнесмен, який вже до вечора перетворюється в занепалу жінку. До наступного ранку він вмираючий старий, а ввечері бабуся-жебрак. Поспішає він жити чи вмерти - неважливо. Все, що цікавить головного героя - це очікування нових зустрічей, несподіваних поворотів і доленосних моментів в житті людей. Він отримує задоволення, вбиваючи ворогів, яких ніколи раніше не знав. Не може стримати усмішки від обійми з улюбленими дружинами персонажів, в тіла яких вселяється. Засмучується, коли долі людей наповнюються гіркотою від втрати близьких. Подорожі героя прекрасні, але головне питання: коли ж він почне жити власним життям? ©Kino4ua Корпорація «Святі мотори» 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?