Kino4ua.com
R

Ворон

Рік:
Ор. назва:
The Raven
Країна:
США, Угорщина, Іспанія
Режисер:
Джеймс МакТіг
Тривалість:
01:50:52
Переклад:
Українська мова ДіАр | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Дія гостросюжетної історії розгортається за кілька днів до загибелі знаменитого генія детективного жанру - письменника Едгара Аллана По. Назвати кінострічку біографічної не можна, але автори довгий час вивчали життя творця, щоб якомога точніше відтворити події минулого і припустити, за яких обставин чоловік загинув. За фантазії режисерів, за письменником починає полювання фанат, який буквально одержимий його розповідями. Він щодня зачитується ними, саме звідти беручи натхнення для своїх подальших злочинів. Між загадковим зловмисником і досвідченим в подібних ситуаціях героєм розігрується неабияка психологічна боротьба, живим з якої зможе вийти лише тільки один. Коли Едгар По розуміє, що злочинець діє за описаним їм сценарієм, то намагається зіграти на цьому, адже краще за нього ніхто не знає ці розповіді. Але це може зіграти з ним злий жарт, адже вбивця досить підступний і напевно передбачив подібний хід. ©Kino4ua Ворон 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?