Kino4ua.com
R

Ворон / Ворон-месник

Рік:
Ор. назва:
The Crow
Країна:
США
Режисер:
Алекс Прояс
Тривалість:
01:41:38
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Детективний трилер "Ворон" (2012) розповідає про останні дні життя відомого письменника похмурих оповідань Едгара Алана По. У сюжеті фільму Едгар А. По повертається в рідний Балтімор і приходить в жах від новини про те, що в місті орудує вбивця, який вбиває свої жертви так само, як описано в його книгах.

Однак, імітацією злочинів справа не обійшлася, невловимий маніяк залишає на місці злочинів записки адресовані По, а так само вимагає писати і видавати в місцевій газеті розповіді про кожну смерть. Едгар Алан По веде розслідування разом з поліцейським детективом, але ситуація набуває страхітливого характеру, коли серійний вбивця викрадає його улюблену жінку.

Автор похмурих, готичних оповідань помер при загадкових обставинах, його знайшли в парку в несвідомому стані і протягом декількох днів намагалися відкачати в лікарні, але безрезультатно. ©Kino4ua Ворон / Ворон-месник 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?