Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Спостерігач

Рік:
Ор. назва:
The Watcher
Країна:
США
Режисер:
Джо Чарбанік
Тривалість:
01:36:58
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оргінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Невловимий серійний убивця тижнями вистежує свої жертви, ретельно спостерігає за ними, дізнається про їхні звички та звички, а потім несподівано нападає. Морально стомлений Кемпбелл вирішує відійти від справи. Він переїжджає до Чикаго, де сподівається розпочати нормальне, спокійне життя та забути про минуле. Але витончений маніяк слідує за Кемпбеллом у Чикаго, де починає вчиняти нові злочини. Вбивця Девід Гріффін вважає, що у нього з агентом Кемпбеллом особливий зв'язок, він вирішує розпочати з ним нову гру, в якій Кемпбелл отримуватиме фотографії нових жертв. Тихе і спокійне життя перетворюється на справжній кошмар, адже тепер Джоелу необхідно за короткий час розшукати дівчину з фотографії і врятувати їй життя, а так само раз і назавжди зупинити психолога Гріффіна, поки він не дістався до дорогої Джоелу людини. ©Kino4ua Спостерігач 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?