Kino4ua.com
R

Сніговик

Рік:
Ор. назва:
The Snowman
Країна:
Великобританія, США, Китай, Швеція, Японія
Режисер:
Томас Альфредсон
Тривалість:
01:59:15
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубльований
Кримінальний трилер «Сніговик» є екранізацією однойменного бестселера норвезького письменника Ю Несбі. У центрі сюжету - досвідчений детектив поліції Осло Харрі Холє, якому належить розслідувати серію таємничих вбивств. У холодних північних краях перший сніг нікого не дивує. Його випадає дуже багато і все навколо заворожує. Але саме з першим снігом відбувається викрадення заміжніх жінок, тіла яких поліція знаходить по частинах.

Розслідування справи доручено детективу Холє - самотньому затворнику, який відчуває серйозні проблеми з алкогольною залежністю, а також не може пережити розставання з дружиною Ракель. Низький рівень злочинності в Осло залишив детектива без роботи на довгий час, але тепер Харрі занурюється в роботу з головою. Невловимий псих, що не залишає ніяких доказів і відбитків пальців, викрадає заміжніх жінок, а потім вбиває їх. Неподалік місць злочинів він ліпить сніговиків, немов залишає свою мітку. ©Kino4ua Сніговик 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?