Kino4ua.com
R

Закон Доблесті

Рік:
Ор. назва:
Act of Valor
Країна:
США
Режисер:
Майк МакКой, Скотт Во
Тривалість:
01:49:30
Переклад:
Українська мова 2+2 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
У фільмі «Закон доблесті» розповідається історія про будні елітного підрозділу збройних сил США «морських котиків». Завдання цього загону мають вищий рівень секретності і небезпечні для життя.

У центрі сюжету операція з порятунку з полону агентів ЦРУ. Виконання завдання ускладнюється тим, що попутно доведеться розправитися з групою терористів, які загрожують безпеці всієї країни. Але для бійців загону немає нічого неможливого, вони пожертвують всім, щоб вдало виконати завдання і зберегти життя мирних громадян ...

У фільмі знімалися справжні бійці SEAL (Морські котики). кінокартина «Закон доблесті» розрахована на патріотів США, які подивившись стрічку повинні отримати бажання стати морським котиком. ©Kino4ua Закон Доблесті 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?