Kino4ua.com
R

Над законом

Рік:
Ор. назва:
Above the Law
Країна:
США
Режисер:
Ендрю Девіс
Тривалість:
01:35:23
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Основним захопленням молодого американця Ніко Тоскані є культура Японії. Герой вирушає в цю країну і оволодіває місцевими бойовими мистецтвами. Кінострічка «Над законом» починається з подій в'єтнамської війни. У той же період працівники ЦРУ завербували Тоскані і нав'язали йому інформацію, що має патріотичний характер. В результаті цього він опинився спочатку в далекому В'єтнамі, а потім в Лаосі, де став свідком передачі наркотиків через кордон. Операція відбувалася за підтримки ЦРУ, і досить поширеними були випадки розправи агентів над своїми союзниками. Ніко побачив страшну правду: американці перебували в Лаосі зовсім не в якості миротворців, у них був налагоджений опіумний бізнес. На очах головного героя керівник місцевої агентури спробував відрізати ногу одному з агентів за те, що той крав його наркотики. Ніко, ризикуючи своїм життям, запобіг цей злочин. Він врятував свого першого керівника Нельсона Фокса, в минулому вербувальника. Після повернення в Америку Ніко став поліцейським в Чикаго. У нього з'явилася дружина, а невдовзі народився син. Життя йшло своєю чергою, поки чоловік не виявив пластид із знайомим для нього маркуванням. Господарями вибухівки виявилися його колишні колеги. Склавши все воєдино, Тоскані розуміє, що за всім стоять співробітники ЦРУ, які намагаються налагодити наркобізнес в США. Тепер герой має намір перешкодити їх планам ... ©Kino4ua Над законом 1988 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?