Kino4ua.com
R

Співчуття панові Помсті

Рік:
Ор. назва:
Boksuneun naui geot
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Пак Чхан-ук
Тривалість:
02:01:02
Переклад:
Українська мова Робота голосом | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Головний герой картини, по імені Рю, з народження глухонімий. Ця проблема не заважає йому заробляти на життя і мати подругу. Але Рю турбує інша проблема - його старша сестра. Сестра знаходиться на межі життя і смерті через захворювання нирки. Необхідна термінова пересадка. Як на зло, в цей же самий час, за примхою Пака, начальника сталеливарного заводу, на якому працює Рю, проводиться скорочення. Під скорочення потрапляє і Рю. Щоб заробити гроші на операцію, яка може врятувати життя улюбленої сестри, Рю продає свою нирку, але потрапляє в руки шахраїв. В результаті він залишається без нирки і без грошей. І тоді подруга Рю підмовляє його викрасти дочку колишнього начальника, щоб отримати за неї викуп ... ©Kino4ua Співчуття панові Помсті 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?