Kino4ua.com
NC-17

Сибір / Професіонал

Рік:
Ор. назва:
Siberia
Країна:
США, Канада
Режисер:
Меттью М. Росс
Тривалість:
01:44:42
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) Украинский
З юності мріючи про розкішне життя, американець Лукас Хілл завжди досягав поставлених цілей. Згодом законність вчинків, скоєних для отримання потрібного результату, перестала хвилювати його, завдяки чому герой фільму «Сибір / Професіонал» став вельми успішним контрабандистом. Одного разу йому запропонували дуже вигідну угоду. Але той факт, що заради цього чоловікові доведеться відвідати Санкт-Петербург, стає проблемою. Незважаючи на можливі складнощі, Лукас відправився в Росію, щоб купити партію діамантів. Все складалося успішно, поки коштовності не пропали. Партнер по імені Петро зник разом з блакитними діамантами, які мріяв отримати Хілл. Незабаром головний герой дізнався, що його навмисно підставили, і зараз він в боргу перед впливовим бандитом. До цього дня чоловік ніколи не помилявся, а тепер потрапив у великі неприємності. Щоб виправити становище, що склалося, Лукас вирішує самостійно в усьому розібратися. Він знаходить слід Петра в Сибірі і відразу ж їде туди. В ході подій Хілл закохується в симпатичну дівчину, яка володіє місцевим кафе. Їхні стосунки ще більше ускладнюють ситуацію. Чи зуміє герой впоратися із бідами, що випали на його долю? І чи зможе він зачарувати російську красуню? ©Kino4ua Сибір / Професіонал 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?