Kino4ua.com
480p
CCPG-13

Марійка-невірниця

Рік:
Ор. назва:
Marijka nevěrnice
Країна:
Чехословаччина
Режисер:
Владіслав Ванчура
Тривалість:
01:12:26
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Котедж Петра Бірчака згорів після того, як його загоріла блискавка. Витривалий альпініст відразу починає з дружиною Марійкою будувати новий будинок. Чеський турист попереджає корчмаря Глюка про крематорій на роздоріжжі, де міг би стояти прибутковий трактир. Проте Петро відмовляється продати корчмарю землю. Щоб заробити грошей, він хоче піти рубати дрова в гори і приводить юного Данила, щоб той допоміг будувати свою хату. З приходом весни лісоруби, в тому числі Бірчак, їдуть на роботу до Чорногорії. Чоловіки важко працюють у лісі, а їхній керон (бригадир) Герцан позбирає у них зарплату та їжу. Коли чоловіки стикаються з ним, він налаштовує їх на Розенталя, який відмовився видати йому свою дочку заміж. Поки що самотня Марійка зближується з Данилом. Неписьменна мати Петра пише листа, в якому попереджає сина про невірність дружини. Проте Петро кохає Марійку і не може її вбити. Під час сплаву по лісу Петро і Данило опиняються на одному плоту. Між ними відбудеться бійка, за яку Данило поплатиться життям. Однак, оскільки свідків бійки не було, Петро може повернутися додому. Тим часом Глюк позбавив його землі, і Петро починає з Марійкою будувати новий будинок в іншому місці. ©Kino4ua Марійка-невірниця 1934 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?