Kino4ua.com
R

Та, якої не було

Рік:
Ор. назва:
Celle que vous croyez
Країна:
Франція, Бельгія
Категорія:
Режисер:
Сефі Неббу
Тривалість:
01:41:29
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) iTunes
Клер 50 років, вона працює лектором в університеті і живе одна з двома синами після розлучення з чоловіком. Від розставання з чоловіком героїня встигла оговтатися, до того ж закрутила недавно роман з молодим коханцем - архітектором Людо. Але раптово коханий кидає Клер, що змушує її звернутися за допомогою до психоаналітика, за порадою якого героїня заводить профіль у соціальній мережі Facebook. Але там вона несподівано починає видавати себе за 24-річну Клару. Фактично видаючи себе за іншу людину, Клер починає фліртувати з молодим фотографом. Безневинна листування з Алексом незабаром переростає в божевільну пристрасть, від якої героїня божеволіє, адже вона не може зізнатися коханому, що годиться йому в матері ... ©Kino4ua Та, якої не було 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
  • Плеєр 2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?