Kino4ua.com
480p
PG-13

Ярмарок марнославства (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Vanity Fair
Країна:
США, Велика Британія
Режисер:
Марк Мунден
Тривалість:
1 серія: ~50хв
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Стармайстер
Класичний роман Вільяма Теккерея представляє головних героїнь - двох дівчат, народжених в різних соціальних середовищах, які сильно відрізняються характерами, однак стали подругами. Події завдовжки в життя хронологічно описуються автором. Амелія романтична, у неї лагідний характер, хороші гени, а рід збіднілий. Беккі - яскрава і спритна, народилася в родині художника і танцівниці, з юності знає, що до кращого життя потрібно пробиватися будь-якими способами. У хід йдуть брехня, фальсифікація, обман, лестощі ...

Амелія наївна, її душа чиста і нехитра. Дівчина вірить в любов і щиру дружбу. Інтриганка Беккі все робить з корисливих мотивів, використовуючи, в тому числі, подругу і її чоловіка, якого Амелія гаряче любить. Беккі знає свої сильні сторони - ефектну зовнішність і звабливість, на які ласі чоловіки. Також вона розкусила довірливість деяких жінок. Уміло лавіруючи в бурхливих вирах життя, Беккі рухається до намічених висот. Але ризик впасти з висоти завжди великий ... ©Kino4ua Ярмарок марнославства (1 Сезон) 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?