Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Вігілантка

Рік:
Ор. назва:
A Vigilante
Країна:
США
Режисер:
Сара Даггар-Ніксон
Тривалість:
01:31:05
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDRezka
Любов складається не тільки з прекрасних моментів, але також мук і переживань. Дуже часто багато жінок стають жертвами насильства з боку коханих чоловіків. Ніхто не знає наперед, ким виявиться її обранець. Приховані психопати завжди поводяться так, що за їхньою поведінкою неможливо вгадати майбутні проблеми. Жінки люблять вухами. Спочатку вони слухають солодкі промови, а потім сидять з розбитим серцем і ранами у душі і на тілі. Але жодне зло в цьому світі не може залишитися безкарним. Головною героїнею фільму є жінка на ім'я Сенді. Вона встає на сторону осіб, які коли-небудь були ображені чоловіками. Головна героїня мстить огидним покидькам, які піднімають руку на дівчат. Головна героїня стала на цей шлях свідомо і за багато років роботи виробила власний стиль. Вона буде мстити до тих пір, поки не викорінить це зло. Але мало хто знає, що сама Сенді відчувала такі ж проблеми як ті жінки, яким вона допомагає. Її душевні рани з часом не тільки не заростають, але ще більше відкриваються, завдаючи біль. ©Kino4ua Вігілантка 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?