Kino4ua.com
R

Воїни світла

Рік:
Ор. назва:
Daybreakers
Країна:
Австралія, США
Режисер:
Майкл Спіріг, Пітер Спіріг
Тривалість:
01:34:15
Переклад:
Українська мова Новий канал | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
У недалекому майбутньому світ опинився у владі епідемії, врятуватися від якої змогли тільки кілька відсотків населення планети. Тепер у соціумі панують вампіри, а решта людей використовуються як джерело крові і не мають права жити вільно і щасливо. Втім, зовсім скоро вампіри почнуть вмирати страшною голодною смертю, адже донорів залишилося зовсім небагато. За порятунок нації взялися гематологи на чолі з Едвардом Далтоном. Вони інтенсивно працюють над створенням штучної рідини, яка за складом і якостями нагадує кров. Поки їх спроби безрезультатні, а час невблаганно спливає. Вченому вдається абсолютно випадково зав'язати знайомство з колективом індивідуумів, які ховаються від влади. Серед них він зустрічає особливу людину, яка була вампіром, але після деяких подій зуміла стати людиною. Науковець готовий розробити вакцину, яка запустить механізм зворотної дії і перетворить кровопивців на успішне суспільство, але проти нього виступають представники влади… ©Kino4ua Воїни світла 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?