Kino4ua.com
480p
PG-13

Не відпускай мою руку (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Elimi birakma
Країна:
Туреччина
Категорія:
Режисер:
Муджахіт Акіолдаш, Садуллах Селен, Хакан Інан
Тривалість:
02:00:25
Переклад:
Українська мова Інтер | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Любительський, двоголосий
Оповідання турецького серіалу «Не відпускай мою руку» починається з розповіді про те, що генеральний директор великого холдингу на ім'я Азмі приймає рішення стати одноосібним керівником, змістивши своїх колег. І для цього він продумує план, який, як йому здається, приведе його до заповітної мрії. А через деякий час його складні хитросплетіння починають втілюватися в реальність. Дженк відлітає проходити навчання в Америці, Меліс занадто захоплюється Ефканом, а Арда підсаджується на наркотичні засоби. І тепер Азмі стає главою цілого холдингу, маючи можливість приймати одноосібні рішення.
Все змінюється в той момент, коли Дженк починає кардинально змінюватися і змінювати життя близьких йому людей. Спочатку він допомагає своїм родичам з їх проблемами, а відразу ж після цього повертається в компанію. Зайнявши високе положення в холдингу, головний герой починає битися з усіма, хто бажає зла його сім'ї. Попереду його чекає непростий шлях, наповнений важкими випробуваннями. ©Kino4ua Не відпускай мою руку (1, 2 сезон) 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. АДА
    АДА
    8 вересня 2022 16:47
    + +2 -
    1. Чому російською озвучка????????