Kino4ua.com
HD 720p
G

Тигрикове кіно

Рік:
Ор. назва:
The Tigger Movie
Країна:
США, Японія
Категорія:
Режисер:
Джан Фалкенштейн
Тривалість:
01:17:07
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Le Doyen
Переклад:
Original English Оригінал
Події мультфільму «Тигрикове кіно» починають розвиватися в той момент, коли в Чарівний ліс приходить осінь. У центі історії знаходиться Тигруля, який впевнений в тому, що з ним ніхто не хоче грати. Він з невдоволенням спостерігає за тим, як всі жителі готуються до зими. І щоб виправити ситуацію і знайти тих, хто погодиться пострибати разом з ним, головний герой вирушає на пошуки інших представників свого роду. Але як це зробити? Звернувшись за порадою до Сови, він дізнається про існування сімейного дерева. І тоді він вирушає на пошуки родичів, що живуть на смугастому дереві.

Час йде, а Тигруля все не може знайти нікого зі своїх родичів. Тоді Крихітку Ру, який перебував з ним весь цей час, пропонує написати лист. Тигруля пише повідомлення, запечатує його і сподівається на те, що вітер принесе послання за призначенням. Настає зима, але тигри так і не з'являються.

Дивіться мультфільм «Пригоди Тигрули» онлайн на сайті і ви побачите, як головний герой, долаючи перешкоди, розуміє важливість дружби і підтримки з боку тих, хто завжди знаходиться поряд і готовий прийти на допомогу в скрутну хвилину. ©Kino4ua Тигрикове кіно 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?