Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Чесна Куртизанка

Рік:
Ор. назва:
Dangerous Beauty
Країна:
США
Режисер:
Маршалл Херсковіц
Тривалість:
01:47:05
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Шістнадцяте століття у Венеції було кращої епохою процвітання найдавнішої з професій. Куртизанки насолоджувалися унікальними привілеями - вони одягалися багато, яскраво, помітно й модно, читали кращі книги, складали прекрасні вірші і музику, а також мали можливість бути присутніми під час обговорення важливих державних справ, так як були самими наближеними до чоловіків, які керують Республікою. Юна спокусниця Вероніка закохується в Марко, аристократичного брата подруги, юнак відповідає їй взаємністю, але його сім'я опирається цьому союзу, адже у дівчини немає належного стану і приданого. Залишившись покинутою, у неї два виходи - або монастир, або ліжко ...


У центрі сюжету біографічної драми знаходиться молода і дуже красива дівчина на ім'я Вероніка Франко, яка живе у Венеції. Її історія починається у той момент, коли вона закохується у брата своєї кращої подруги, що є аристократом з Риму. Як не дивно, але хлопець відповідає на її почуття взаємністю, проте батько головної героїні проти цього шлюбу, оскільки у дівчини немає приданого. Вероніка росла у бідній родині, і тому у неї немає жодного шансу потрапити у вищий світ. Сім'я головної героїні знаходиться у жахливому становищі. Батько намагається заробити, але всі його спроби зазнають нищівної поразки, а мати, яка в минулому була відомою куртизанкою, вже давно занурилася в турботу про чоловіка і доньку. Жінка чудово розуміє, що скоро її близькі опиняться у повній убогості, тому пропонує своїй єдиній дочці теж стати куртизанкою. Вероніка розуміє, що тільки вона може заробити гроші для сім'ї, тому приймає пропозицію своєї матері, але сподівається, що коханий зробить їй пропозицію. Вероніка намагається залишатися собою, але знає, що зміниться в гірший бік. Чи зможе коханий чоловік вирвати її з безодні відчаю? ©Kino4ua Чесна Куртизанка 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?