Kino4ua.com
HD 720p
R

Вбити Зої

Рік:
Ор. назва:
Killing Zoe
Країна:
Франція, США
Режисер:
Роджер Евері
Тривалість:
01:36:30
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Омега-ТВ
Вбити Зої – кримінальна драма, режисером якої став Роджер Евері, але автором сюжету і виконавчим продюсером був Квентін Тарантіно, і його «почерк» одразу помітно у стрічці. Отже, у центрі сюжету знаходиться чоловік на ймення Зед, який спеціалізується на зламі сейфів. У цій справі він просто професіонал найвищого рівня. Одного разу він прибуває до французької столиці, щоб допомогти своєму давньому товаришу Еріку зробити одну справу. А якщо конкретніше, то чоловіки мають намір пограбувати банк. Як тільки головний герой опиняється у місті, він знаходить собі повію, щоб трохи розважитись. Її звати Зої, і вона стає не просто дівчиною на годину, а коханою для Зеда, оскільки він у неї несподівано закохується. Вона відповідає взаємністю. І ці прекрасні почуття, можливо, одного разу врятують їм життя і допоможуть подолати труднощі… ©Kino4ua Вбити Зої 1993 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?