Kino4ua.com
PG-13

Хеллбой

Рік:
Ор. назва:
Hellboy
Країна:
США
Режисер:
Ґільєрмо Дель Торо
Тривалість:
02:12:29
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Під час Другої світової війни нацисти, намагаючись отримати перевагу перед ворогом, об'єднують сили зі злісним Григорієм Распутіним, щоб той за допомогою своїх здібностей відкрив портал в пекло і закликав демонів, які допоможуть вплинути на результат війни. Прибулим американським військам вдається зірвати їхні плани, однак перед закриттям порталу звідти виходить маленька червона істота з рогами. Доброзичливий професор Брум бере чортеня під свою опіку і називає його Хеллбоєм. Через багато років дорослий Хеллбой працює в Бюро захисту від надприродних сил, і одного разу він зіткнеться з найбільшим випробуванням, коли могутнє зло повернеться, щоб закінчити свою темну роботу ... ©Kino4ua Хеллбой 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?