Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Милі магнолії (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Sweet Magnolias
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Норман Баклі, Лаура Нісбет, Келлі Уільямс
Тривалість:
00:45:54
Переклад:
Українська мова BaibaKo | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - ColdFilm, HDRezka Studio
Важливість дружби складно переоцінити. Коли поруч з тобою людина, з якою ти завжди знаходиш спільну мову, то життя змінюється. Ти починаєш відчувати себе краще, а той, з ким ти проводиш більшу кількість часу, виявляється одним з найбільш бажаних співрозмовників і товаришів для проведення дозвілля. Серіал "Милі магнолії" - це захоплююча історія про те, як ладнають між собою три подружки. Вони живуть в невеликому містечку Серенити. Він знаходиться в Південній Кароліні. Головні героїні настільки близькі, що завжди ділять між собою радості і печалі. Їх дружба в черговий раз доводить, що єдність здатна допомогти подолати будь-які труднощі! ©Kino4ua Милі магнолії (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?