Kino4ua.com
R

Потрійний Кордон

Рік:
Ор. назва:
Triple Frontier
Країна:
США
Режисер:
Джей Си Чандор
Тривалість:
02:05:20
Переклад:
Українська мова Любительський двоголосий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный - Невафильм
Перед нами нетиповий представник свого жанру. У центрі подій виявляються п'ятеро військових, які протягом сімнадцяти років віддавали борг батьківщині. Кожен з чоловіків пройшов з десяток гарячих точок, але зараз у них залишилися тільки спогади. У героїв фільму «Потрійний кордон» немає грошових накопичень, деякі з них не можуть оплатити навчання дітей. Чи такий старості вони хотіли? Звісно ж, ні. Тому, коли виникає перспектива стати набагато багатшими, за неї, нехай і не відразу, чіпляються всі герої. Чудову нагоду знаходить Сантьяго Гарсія - єдиний з п'ятірки, що продовжує заробляти на життя війною. Зумівши дізнатися місце розташування резиденції впливового наркобарона, він повертається в Штати, щоб зібрати старих друзів - Вільяма, Тома, Бена і Франциско. З різних причин всі вони приймають пропозицію Сантьяго, адже на кону цілих 70 мільйонів доларів! Усвідомлюючи ступінь ризику, чоловіки відповідально готуються до спецоперації. Цілком можливо, що вони зуміли б реалізувати заздалегідь намічений план, але ситуація виходить з-під контролю, коли замість 70 мільйонів друзі знаходять в три рази більше. ©Kino4ua Потрійний Кордон 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?