Kino4ua.com
PG

Левина варта. Повернення Рику

Рік:
Ор. назва:
The Lion Guard: Return of the Roar
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Хауі Паркінс
Тривалість:
00:44:20
Переклад:
Українська мова Плюс Плюс
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
"Левина варта" - це продовження історії Сімби, головного героя мультфільму "Король Лев". Левеня на ім'я Кайон – друге дитинча Сімби й Нали, молодший брат Кіари. Настав час, коли Кайон, несподівано для себе, опановує Рик Предків – здатність всіх других дітей королівської родини, завдяки якій стають лідерами Левиної Варти. Левина Варта – загін із 5 левів, що захищають землі прайду і коло життя: найлютіший лідер, найсміливіший, найсильніший, найшвидший і найпильніший. Але замість того, щоб зібрати загін левів, Кайон збирає товариство різних звірів, у здібностях і вірності яких упевнений.
©Kino4ua Левина варта. Повернення Рику 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?