Kino4ua.com
G

Король Лев 2: Гордість Сімби

Рік:
Ор. назва:
The Lion King Simbas Pride
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Дарел Руні, Роб ЛаДука
Тривалість:
01:20:49
Переклад:
Українська мова LeDoyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Зовсім недавно Сімба, спадкоємець великого Муфаси, нині - молодий король савани, бився за своє законне місце на престолі, борючись з дядьком Шрамом - жорстоким вбивцею і тираном. І ось зараз в його родині підростає дочка - юна принцеса на ім'я Кіара. Непосидюча і цікава левиця занадто схожа на свого батька: вона не сприймає ніяких заборон, її душа жадає пригод, і суспільство легковажних Тимона і Пумби - не найкращий спосіб приборкати її характер. Втікши від своїх няньок, спадкоємиця короля безстрашно перетнула кордони Земель Прайда і виявилася в Чужеземье. Мультиплікаційний фільм «Король Лев 2: Гордість Сімби» розповість про неймовірні пригоди відважної принцеси і її кращого друга Кову, які об'єдналися заради відновлення миру між двома Прайдами. Заборонені Землі - небезпечна територія, але Кіару так просто не налякати. В околицях Чужини вона зустрічає левенята на ім'я Кову, з яким швидко знаходить спільну мову. Між дітьми зав'язується міцна і ніжна дружба. Але принцеса ще не знає, що Кову - молодший син загиблого Шрама і злий левиці Зіри. Мати готує з левеняти наступника Шраму і мріє побачити сина на королівському престолі. Але коли брат і сестра Кову атакують Кіару, стає ясно, що він зовсім не схожий на свого батька. Левеня рятує подругу, і просить Сімбу дозволити йому приєднатися до Прайду. Але Зіра не готова так просто відступити ... ©Kino4ua Король Лев 2: Гордість Сімби 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Діана
    Діана
    16 квітня 2022 16:14
    + +2 -
    Я дуже люблю цей мультик і БУДЬЛАСОЧКА зробіть ще більше продовжень і скільки можна чекати коли Кайон і Кіара стануть батьками не будьте лінивими я прошу вас