Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Втрачені міста з Альбертом Ліном (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Lost Cities With Albert Lin
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Майк Слі
Тривалість:
00:47:10
Переклад:
Українська мова Багатоголосе закадрове | National Geographic
Сучасна наука археологія пропонує абсолютно неймовірні можливості. Вчені вже навчилися досліджувати землю так, щоб знаходити навіть глибоко під землею найважливіші реліквії і артефакти, які так чи інакше допоможуть впоратися з розгадкою численних таємниць минулого. Тепер автори готові розповісти нам про знахідки. Вони використовують високі технології, щоб домогтися максимальних археологічних результатів. Проект "Загублені міста з Альбертом Ліном" об'єднує в собі кілька жанрів. Ви станете не тільки свідком документально-наукового дослідження, а й станете учасником божевільної адвенчури. Все це можливо завдяки ведучому Альберту Ліну, який готовий відправитися в саму божевільну подорож разом зі своїми вірними товаришами. Він використовує технологію глибокого 3D-сканування, щоб дізнатися якомога більше про пам'ятки старовини і руїнах, які вдасться зустріти в тому чи іншому місці. Нові розкопки і знахідки стають метою для Ліна, адже він завжди женеться за останніми відкриттями в світі археології. Якщо ви такий же захоплений дослідник і вчений в душі, то обов'язково приєднуйтесь до перегляду цього приголомшливого шоу. ©Kino4ua Втрачені міста з Альбертом Ліном (1 сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?