Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Стародавні прибульці (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Ancient Aliens
Країна:
США
Режисер:
Вільям Мартенс, Сьюзен Е. Льовенталь
Тривалість:
01:30:47
Переклад:
Українська мова ТВі | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосный
Автори документального фільму «Стародавні прибульці» (Ancient Aliens) змушують глядачів задуматися про інші цивілізації. Існує припущення, що ще в стародавні часи інопланетяни відвідували нашу планету. На це вказують різноманітні археологічні знахідки, дослідження і легенди. Еріх фон Денікен, що випустив в 1968 році свій твір «Колісниця богів», представив публіці теорію «древніх прибульців». Вона змінила світогляд і уявлення людей про прогрес людського суспільства. До цих пір теорія розбурхує уми людей, а справжніх доказів існування позаземного розуму немає.

Чим можна пояснити дивні древні малюнки, на яких зображені незрозумілі істоти? А легенди, що передаються з покоління в покоління про зустріч з прибульцями? Є багато археологічних артефактів, які доводять, що люди не одні розумні істоти у Всесвіті. Вірити в інопланетян чи ні справа кожного, але фільм «Стародавні прибульці» варто подивитися хоча б для розширення кругозору. У ньому міститься велика кількість цікавих фактів, здатних перевернути уявлення про стародавній світ. ©Kino4ua Стародавні прибульці (1 сезон) 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?