Kino4ua.com
HD 720p
PG

Приготування і Висадка: Операція: Таємниця Санти

Рік:
Ор. назва:
Prep & Landing Stocking Stuffer: Operation: Secret Santa
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Кевін Дітерс, Стіві Вермерс
Тривалість:
00:06:56
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Чи не думали ви над тим, як у легендарного Санта-Клауса виходить розвести подарунки мільйонам дітей по всьому світу за одну ніч? Дана робота є чітко продуманим заходом, над яким цілий рік працює команда таємних агентів-ельфів на службі різдвяної організації.
Безліч маленьких створінь, все життя готувалися виконувати відповідальні доручення, готують дієву стратегію, за якою начальник з мішком за спиною і сидячи в чарівних санях розвозить подарунки по домівках. Ельфи перевіряють будинки по потенційному маршруту Санти, готують для нього, так би мовити, «грунт» і з'ясовують, які малюки гідні винагороди за минулий рік. Але іноді трапляється так, що чітко вивірені плани з самого початку йдуть не за запланованим сценарієм.
В справжній кошмар загрожує перерости чергове Різдво, адже до роботи приступає парочка недбайливих агентів, які абсолютно нічого не розуміють в роботі. Головні герої веселої сімейної анімаційної картини, здається, навмисне все роблять для того, щоб зірвати свято. І керівництву доведеться серйозно постаратися для мінімізації збитку ... ©Kino4ua Приготування і Висадка: Операція: Таємниця Санти 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?